070810a9-e958-4ae4-850b-d1c0ee1d7843
 

OM OSS

Rudolfssons Bygg är ett mångsidigt byggföretag som åtar sig projekt i alla storlekar åt beställare i Skåne. Vi är ett serviceföretag och fokuserar på att finnas tillhands för våra kunder i alla lägen

Vår kunskap gör skillnad!

Rudolfssons Bygg är ett mångsidigt byggföretag som åtar sig projekt i alla storlekar åt beställare i Skåne. Vi är ett serviceföretag och fokuserar på att finnas tillhands för våra kunder i alla lägen. Oavsett om vi behöver vara snabbt på plats för att byta en krossad ruta eller bygga om ett kontor, lägger vi ner samma engagemang i projektet och levererar med hög kvalitet.
 

En av våra styrkor ligger i att vi har korta beslutsvägar. Det gör att vi är lyhörda mot våra kunder, att vi snabbt kan agera och förändra. Vi är enkla att ha att göra med och förenklar vardagen för våra beställare. 

frontpage-flip (1).jpg

Vi tar ansvar

För oss är det viktigt att vara ett ansvarstagande företag. Vi tar ansvar för våra projekt men också för våra medarbetare och vår omgivning. En viktig del i vår verksamhet är att samarbeta. Vi har en bra dialog med andra byggföretag i vårt närområde och samarbetar med företag som delar vår syn på hög kvalitet.

 

Vi ingår i hängavtal med Byggnads vilket tryggar anställningen för våra medarbetare. Att arbeta i en sund arbetsmiljö och att ha kul på jobbet är viktigt. Och om personalen trivs ökar möjligheten att leverera hög kvalitet. Vi har också ett stort samhällsengagemang och sponsrar lokala idrottsföreningar.

Vi ansvarar för alla steg i byggprocessen. Genom att samarbeta med underentreprenörer och leverantörer har vi resurser att erbjuda totalentreprenader. Att vi är totalentreprenör innebär många fördelar. Arbetet flyter smidigare eftersom vi överblickar och kan planera hela processen, resultatet håller högre kvalitet och kunden behöver bara ha en kontakt – vilket medför en trygghet hos kunden.
 

Genom att vi erbjuder helhetslösningar är vi en naturlig samarbetspartner för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Vi ombesörjer alla typer av invändiga och utvändiga bygguppdrag, från mark till tak. Vi kan till och med rensa avloppsrör och sanera klotter.
I alla våra projekt har vi en nära dialog med beställaren.

 

Det går alltid bra att ringa till oss, men för att underlätta kommunikationen kan våra kunder göra en beställning via e-post som vi svarar på inom 24 timmar. Därefter inleder vi dialog som kanske leder till en byggstart. 

Vi ser till helheten!

"På Rudolfssons Bygg arbetar kunnig och
engagerad personal. En blandning av erfarenhet
och nytänkande ger oss en heltäckande kunskap!